AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekleri sulamak

Kahve falında çiçekleri sulamak

Kahve falında çiçekleri sulamak kirli işlere bulaşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çiçekleri sulamak gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Kahve falında saksı çiçek sulamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçek sulamak büyük bir parasızlık yaşanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeği sulamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, önünün kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru çiçek sulamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında çiçekleri sulamak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir