AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çiçek sulamak

Kahve falında yeşil çiçek sulamak

Kahve falında yeşil çiçek sulamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, şansının ve bahtının döneceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, düzeninin sarsılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Kahve falında yeşil çiçek sulamak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek sulamak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında saksı çiçek sulamak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, elde edilen nasibin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek ekmek sulamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına yorulur.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir