AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gülen yüzünün de solacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına inanılır.

Kahve falında çiçeği sulamak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında çiçek ekmek sulamak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında canlı çiçek sulamak başarı elde edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir