AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeği sulamak

Kahve falında çiçeği sulamak

Kahve falında çiçeği sulamak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında çiçek sulamak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Kahve falında saksı çiçek sulamak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç çiçeği sulamak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru çiçek sulamak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir