AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çiçek sulamak

Kahve falında kuru çiçek sulamak

Kahve falında kuru çiçek sulamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında kuru çiçek sulamak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kuru ağaç sulamak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulur.

Kahve falında kuru tarla sulamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru toprak sulamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında kuru toprağı sulamak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında saksı çiçek sulamak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işarettir.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir