AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçek sulamak

Kahve falında saksı çiçek sulamak

Kahve falında saksı çiçek sulamak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saksı çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında saksı çiçek sulamak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda çiçek sulamak ekmek kapılarının kapanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında saksıdaki çiçeği sulamak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında saksı çiçeği sulamak düşmanından kurtulmaya, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıları sulamak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saksıyı sulamak kişinin afiyette olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında saksı sulamak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir