AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve çiçek görmek

Kahve falında mezar ve çiçek görmek

Kahve falında mezar ve çiçek görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, doğru karar veremeyeceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, büyük emekler vereceğine, hastaysa şifa bulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ve çiçek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mezara çiçek bırakmak keyfin kaçacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne çiçek dikmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan çiçek koparmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak ticaretinin hızlanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan çiçek koparmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir