AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcekle uğraşmak

Kahve falında örümcekle uğraşmak

Kahve falında örümcekle uğraşmak çok iyi bir duruma geleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, işlerinin yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında örümcekle uğraşmak gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Kahve falında örümcekle uğraşmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farelerle uğraşmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyla uğraşmak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarla uğraşmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında maymunla uğraşmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir