AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve su görmek

Kahve falında çiçek ve su görmek

Kahve falında çiçek ve su görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek ve su gördüyseniz:

  • Sadece duygusal nedenlerle hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işarettir.

Kahve falında suya çiçek koymak hayırlı bir işe başlayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak ayrılmış olanların kavuşacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek sulayan birini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir