AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sulayan birini görmek

Kahve falında çiçek sulayan birini görmek

Kahve falında çiçek sulayan birini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek sulayan birini gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Kahve falında su çiçeği çıkarmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya çiçek atmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında çiçeklere su dökmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda su çiçeği görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir