AnaSayfa / Genel / Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek kavgaların büyüyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında su çiçeği hastalığını gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kötü düşmana alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalıktan kurtulmak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dermansız hastalığa yakalanmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir