AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, borçlarını bitireceğine, kafasının karışacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları değişiklikler dikkatinizi dağıtabilir.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş su görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su çiçeği çıktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir