AnaSayfa / Genel / Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek

Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek

Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, makam ve rütbe edineceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği olduğunu gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Kahve falında suya çiçek atmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su ve çiçek görmek onu dinleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su çiçeği çıkarmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, refah içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir