AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek kişinin afiyette olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek çıkardığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan su çıkardığını görmek tövbelerinin kabul olacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir