AnaSayfa / Genel / Kahve falında su çiçeği çıkartmak

Kahve falında su çiçeği çıkartmak

Kahve falında su çiçeği çıkartmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının su çiçeği çıkardığını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek çıkardığını görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan su çıkardığını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden su çıkartmak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir