AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek tohumu görmek

Kahve falında çiçek tohumu görmek

Kahve falında çiçek tohumu görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, gelir kaybedeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Kahve falında çiçek tohumu gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek işlerin çok iyiye gideceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, fakirlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek tohumu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalettir.

Kahve falında çam tohumu görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında tohum almak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında fasulye tohumu görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir