AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum almak

Kahve falında tohum almak

Kahve falında tohum almak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, attığı adımların boşa gideceğine, umduklarını bulamayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tohum almak gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek her zaman haklının yanında olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalettir.

Kahve falında lale tohumu görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında pazı tohumu görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, rahat bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ot tohumu görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında karanfil tohumu görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında çam tohumu görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keten tohumu yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret eder.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir