AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak süslemek

Kahve falında tabak süslemek

Kahve falında tabak süslemek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak süslemek gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında tabak süslemek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında gelini süslemek tutumlu bir yaşam süreceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta süslediğini görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik süslemek çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta süslemek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabası süslemek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi süslemek işlerinin azalacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde süslemek sorunlarının birken beş olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir