AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda süslemek

Kahve falında oda süslemek

Kahve falında oda süslemek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, suç işleyeceğine, kendi işine sahip olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında oda süslemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan fırsatları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında oda süslemek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek odası süslemek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında odayı süslemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perde süslemek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak süslemek atılacak adımların boşa çıkacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek süslemek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta süslediğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evin tavanını süslemek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir