AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek söküp dikmek

Kahve falında çiçek söküp dikmek

Kahve falında çiçek söküp dikmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek söküp dikmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Kahve falında kılıç çiçeği dikmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor çiçek dikmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek dikmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek daha sonra işlerin açılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir