AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye çiçek dikmek

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında bahçeye çiçek dikmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye gül dikmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye soğan dikmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında bahçeye birşeyler dikmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında bahçe dikmek kötü günlerinin biteceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye marul dikmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir