AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek seçmek

Kahve falında çiçek seçmek

Kahve falında çiçek seçmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, gülüp eğleneceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yüzünün de güleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek seçmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Kahve falında çiçek seçmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük seçmek onunla yaşamını birleştireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mandalina seçmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut seçmek maddi konularda kayıplar olacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında telefon seçmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kılıç seçmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Kahve falında balık seçmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi durumunun düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir