AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık seçmek

Kahve falında balık seçmek

Kahve falında balık seçmek kötü durumların ortadan kalkacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında balık seçmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında balık seçmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında isim seçmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meslek seçmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar seçmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek aile işlerinin başına geçeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek seçmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan seçmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erik seçmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir