AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon seçmek

Kahve falında telefon seçmek

Kahve falında telefon seçmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında telefon seçmek gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında telefon seçmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Kahve falında oda seçmek malının ve aşının da çoğalacağına, gamsız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dondurma seçmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba seçmek aile huzurunuzun bozulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında toka seçmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarap seçmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet seçmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz seçmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir