AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük seçmek

Kahve falında gözlük seçmek

Kahve falında gözlük seçmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük seçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında gözlük seçmek yaşama isteğinin artacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çanta seçmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında film seçmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında karpuz seçmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek seçmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında isim seçmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon seçmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Kahve falında bulgur seçmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir