AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut seçmek

Kahve falında nohut seçmek

Kahve falında nohut seçmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, huzurunun yerinde olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında nohut seçmek gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Kahve falında nohut seçmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet eder.

Kahve falında balık seçmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlık seçmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri seçmek daha iyi yerlere geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında dondurma seçmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye seçmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı seçmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir