AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak hayırlı işlere girileceğine, küskünlüklerin oluşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir