AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak saplanması görmek

Kahve falında bıçak saplanması görmek

Kahve falında bıçak saplanması görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ekmek bulamayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, eşit davranılacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak saplanması gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak sapı görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, refah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek çok iyi giden işlerin duracağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak imkânsızı başaracağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir