AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek saksısı görmek

Kahve falında çiçek saksısı görmek

Kahve falında çiçek saksısı görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek saksısı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıyla çiçek almak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet eder.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda çiçek vermek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, kötü günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek almak bazı kişilerin kalbini kıracağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yeni kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında saksı çiçek görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir