AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda çiçek almak

Kahve falında saksıda çiçek almak

Kahve falında saksıda çiçek almak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, uzun yıllar yaşayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek almak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz, meslektaşlarınız veya iletişim ağınızı aktif olarak kullanmanız durumunda bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında saksıdan çiçek çıkarmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek satın almak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda beyaz çiçek görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda çiçek ekmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek neşeli bir hayat süreceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil saksıda çiçek görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek görmek ağız tadı ile yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir