AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek kokusu almak

Kahve falında çiçek kokusu almak

Kahve falında çiçek kokusu almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kazancın katbekat artacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek kokusu almak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokulu çiçek görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek kokusu almak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek kokusu duymak kem gözlerden ve nazardan korunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt kokusu duymak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak evlatların hayırsız çıkacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir