AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çiçek toplamak

Kahve falında mezardan çiçek toplamak

Kahve falında mezardan çiçek toplamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, el üstünde tutulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak iş yerinde çok zarar edileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak dua alacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırda çiçek toplamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında karda çiçek toplamak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli çiçek toplamak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir