AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fırlatmak

Kahve falında çiçek fırlatmak

Kahve falında çiçek fırlatmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında çiçek fırlatmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çiçek fırlatmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında masa fırlatmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal fırlatmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ok fırlatmak ailesindeki huzurun bozulacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepsi fırlatmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi fırlatmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işarettir.

Kahve falında duvara bardak fırlatmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında taş fırlatmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir