AnaSayfa / Genel / Kahve falında ok fırlatmak

Kahve falında ok fırlatmak

Kahve falında ok fırlatmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, doğru bir karar verileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ok fırlatmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında ok fırlatmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek fırlatmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret eder.

Kahve falında sabun fırlatmak doyasıya hasret gidereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cüzdan fırlatmak çok rahat bir hayat süreceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında telefonu fırlatmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine para fırlatmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tabak fırlatmak mal ve mülk sahibi olunacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz fırlatmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir