AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek balı görmek

Kahve falında çiçek balı görmek

Kahve falında çiçek balı görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, ister istemez çok üzüleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kazancının bereketleneceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek balı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında çiçek balı yemek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekten bal yemek falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek balı görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bal yediğini görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balın içinde kıl görmek kazancını çoğaltacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt ve bal görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal şelalesi görmek borçlarının kalmayacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında tek bal arısı görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir