AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek balı yemek

Kahve falında çiçek balı yemek

Kahve falında çiçek balı yemek işlerin günden güne daha da artacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, dertlerinin unutulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kendi işini açacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında çiçek balı yemek gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında çiçek balı yemek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekten bal yemek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek balı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret eder.

Kahve falında kovandan bal yemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kavanozdan bal yemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bal kaymak yemek kazancının günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşıkla bal yemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında bal peteği yemek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir