AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekten bal yemek

Kahve falında çiçekten bal yemek

Kahve falında çiçekten bal yemek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kazançta zarar edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında çiçekten bal yemek gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Kahve falında çiçek balı yemek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekten bal yemek rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek balı görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında bal ve yağ yemek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek bal yemek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bal yemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Kahve falında tabakta bal yemek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bal yemek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir