AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek bal arısı görmek

Kahve falında tek bal arısı görmek

Kahve falında tek bal arısı görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek bal arısı gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında tek bal arısı görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında tek arı görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arıdan bal almak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde bal arısı görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında arı ve bal peteği görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında arı bal görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir