AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, yarar sağlamayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kaktüs görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, güçten düşeceğine yorulur.

Kahve falında kaktüs ağacı görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Kahve falında kaktüs dikmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir