AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs ağacı görmek

Kahve falında kaktüs ağacı görmek

Kahve falında kaktüs ağacı görmek sıkıntılarını atacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kaktüs ağacı gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaktüs ağacı görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek İslami olarak günahlarının artacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına inanılır.

Kahve falında kaktüs görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaktüs ekmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir