AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs çiçeği görmek

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kaktüs çiçeği gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek güçlendikçe güçleneceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaktüs görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kaktüs almak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kaktüs görmek birikmiş parasının olacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir