AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs dikmek

Kahve falında kaktüs dikmek

Kahve falında kaktüs dikmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kaktüs dikmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında kaktüs dikmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaktüs görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kaktüs görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaktüs görmek doğru karar veremeyeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaktüs görmek isabetli adımlar atacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir