AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli kaktüs görmek

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçekli kaktüs gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda kaktüs görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaktüs görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maaşının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kaktüs ağacı görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kaktüs görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir