AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüs meyvesi görmek

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hatalarından erken döneceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kaktüs meyvesi gördüyseniz:

  • Elinizden kaçanı düşüneceğiniz yerde yeni durumu karşılamaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek büyük başarılar kazanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek zorlukların baş göstereceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaktüs dikmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında saksıda kaktüs görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaktüs görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kaktüs yemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kaktüs görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir