AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında kaktüsün çiçek açtığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış kaktüs görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli kaktüs görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaktüs çiçeği görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kaktüs meyvesi görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaktüs meyvesi yemek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil kaktüs görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük kaktüs görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir