AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekle konuşmak

Kahve falında çiçekle konuşmak

Kahve falında çiçekle konuşmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekle konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Kahve falında çiçeklerle konuşmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekle konuşmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iş hakkında konuşmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, şansının ve bahtının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanla konuşmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşle konuşmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında örümcekle konuşmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpekle konuşmak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir