AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde çiçek görmek

Kahve falında karın içinde çiçek görmek

Kahve falında karın içinde çiçek görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kadim dostlar edineceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında karın içinde çiçek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak dertlerine derman arayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında karın içinde kaybolmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde hayvan görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yüzmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir