AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek sulamak

Kahve falında çiçek sulamak

Kahve falında çiçek sulamak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak yeni yerler göreceğine, durgun giden işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek ekmek sulamak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek dikmek ve sulamak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına inanılır.

Kahve falında çiçekleri sulamak fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak kimse ile tartışmayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir