AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla çiçek sulamak

Kahve falında hortumla çiçek sulamak

Kahve falında hortumla çiçek sulamak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, onlarla ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hortumla çiçek sulamak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortum sulamak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla ev sulamak farklı şeyler deneyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla ağaç sulamak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında hortumla çimleri sulamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında hortumla birini sulamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında hortumla yerleri sulamak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir