AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya toprak koymak

Kahve falında saksıya toprak koymak

Kahve falında saksıya toprak koymak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıya toprak koymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Kahve falında saksıya toprak koymak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulur.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksı içinde toprak görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Kahve falında saksının içinde toprak görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Kahve falında saksıda toprak görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak dolu saksı görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında saksıya toprak doldurmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine alamet eder.

Kahve falında saksı ve toprak görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir